Veronique’s Week #53: Koken met Hello Fresh
Ik heb weer een nieuwe Veronique’s Week voor je boordevol lekker eten. Ik mocht namelijk afgelopen week een box van Hello Fresh testen. Kijk je mee?
Maandag 3 februari 2020
Ik ging maandag bij mama eten en daar was mijn kleine vriend ook. Hij kan zo schattig kijken.
Dinsdag 4 februari 2020
Ik had de afgelopen week elke ochtend een smoothie gemaakt. Lekker vol fruit! Behalve vrijdag toen ging het mis met de deksel van de blender en dus zat de keuken vol smoothie. Dinsdag kreeg ik ook twee boeken: Keerpunt van Anne van Zwieten en Reis naar de Middelandse Zee en de Zwarte Zee met het vrachtschip Clio in 1926 van Aart de Veer. ’s Avonds kookte ik mijn eerste keer met Hello Fresh. Er komt nog een uitgebreid artikel over HF.
Woensdag 5 februari 2020
Woensdag ging ik lekker wandelen met Tom en mama. En ik kreeg boekenpost, maar daarover dinsdag 11 februari meer. Ik kookte voor mama de tweede maaltijd van Hello Fresh. Een soort Koken met Veer-diner.
Donderdag 6 februari 2020
Donderdag ging ik lekker lang lopen met Tom. Het was heerlijk weer. ’s Avonds maakte ik de laatste maaltijd met Hello Fresh!
Deze week kwam online:
- Recensie: Een puppy voor Valentijn – Simone Luijten
- Recensie: Casa Familia – Nathalie Pagie
- Recensie: De geheimen van het winterhuis – Sarah Lark
- Recensie: Herinneringen van een ‘moffenkind’ – Monika Diederichs
Hoe was jouw week?
Liefs,
Veronique
*Dit artikel is niet gesponsord door Hello Fresh. Ik kreeg de gratis box van een lieve Instagramvolger!
*In dit artikel kunnen recensie-exemplaar voorbij komen. Meer informatie over recensie-exemplaren vind je hier.
*Dit artikel bevat affiliate links. Meer informatie is hier te vinden.